Intrebări frecvente

Am pregatit pentru dumneavoastra o serie de intrebari frecvente care ne-au fost adresate de-a lungul timpului. 

Este normal sa fiti sceptici si sa aveti unele nelamuriri. Noi va invitam sa cititi intrebarile si daca aveti nelamuriri, asteptam mesajele sau emailurile voastre. 

Odată cu ebook-urile noastre primesti:

  • Informatii valoroase despre adoptarea unui stil de viata sanatos
  • Plan alimentar, de antrenament si informatii generale
  • Loc in comunitatea “Spune NU dietelor”, dedicata doar clientilor nostri
  • Acces la oameni care au aceleași greutăți și obiective!
  • Suport continuu
  • Multe alte beneficii pe care le vei primi pe parcurs

Daca respecti mesele si antrenamentele regasite in ebook, poti slabi intre 2-3 kg pe saptamana.

Raspunsul este foarte simplu, inseamna ca nu respecti indicatiile in ceea ce priveste mesele si exercitiile. In mod normal, ebook-urile nostre sunt gandite, astfel incat cel care respecta si se implica in tot procesul de slabire, poate sa scada cu cel putin 6 kg intr-o luna.

Recomandam miscarea in orice caz, nu neaparat pentru slabire, ci pur si simplu pentru sanatate atat trupeasca, cat si mentala. Insa, chiar si daca nu faceti sport, insa respectati mesele indicate de noi, sigur veti avea rezultate.

Va trebui sa acordati mai multa atentie, noi sigur am fost expliciti in ebook in ceea ce priveste realizarea acestora. Cautati pe net, youtube denumirea exercitiului care nu va iese si sigur cu putina stradanie veti reusi.

Absolut. Daca v-ati refacut dupa nastere exercitiile se pot face cu usurinta si in casa, iar de preparatele pe care noi le recomandam in ebook, nici nu se mai pune problema ca nu ar fi potrivite, ci din contra.

Este foarte probabil sa se intample asta, deoarece suntem oameni cu gusturi si preferinte diferite. Raspunsul nostru este foarte simplu. Pur si simplu inlocuiti cu o alta reteta din ebook sau alimentul care va displace din reteta il inlocuiti cu altaceva.

Va rugam sa ne scrieti pe adresa de eamil romaniamaisanatoasa@gmail.com, iar in cel mai scurt timp posibil va raspundem si va trimitem comanda plasata.

Sigur ca da. Toate sunt pregatite pentru a fi printate la rezolutie buna.

Nu, nu au legatura. Puteti incepe cu orice volum doriti. Fiecare este diferit prin structura, informatii, planuri alimentare si planuri de antrenament. Important este sa incepi, ca dupa puteti continua cu oricare doriti.

Nu, nu este nevoie sa instalati nici un program pe telefon. Noi le trimitem pe email in format PDF.

Sigur ca nu. Ebookul este dedicat tuturor celor care doresc sa slabeasca sanatos, fara a reveni la greutatea initiala. Fiecare persoana va pierde in greutate raportat la implicare, ambitie, metabolism sau nivel de efort.

Sigur ca da. Dar putina atentie aici. Acesta trebuie adaptat la nivelul si categoria sarcinii. Pe perioada sarcinii (si nu numai) trebuie sa mancam sanatos pentru a oferi nutrienti esentiali fatului. Totusi, nu uita, daca te gandesti sa mananci sanatos, trebuie sa renunti si la tigari.

In nici un caz. Cu 3 mese si 2 gustari, doar vei avea o hrana adecvata situatiei. Dar oare daca nu mananci sanatos ce nutrienti esentiali primeste bebele? Poate trebuie sa te gandesti si la asta.

Nu, poti incepe cu orice zi, cu orice reteta doresti. Trebuie doar sa incepi.

Da, sunt antrenamente si cu greutatea corpului. Totusi, poti sa iesi la alergat zilnic 10 minute. Incepe asa.

O putem trimite oriunde in lume pentru ca este in format eletronic (pdf) si ne ajuta internetul. Odata trimisa ramane in casuta dumneavoastra de email pentru totdeauna. Unde mai punem ca ajunge intr-un click distanta.

Nu, nu. Cum spuneam, o trimitem pe email, deci plata se face inainte cu ajutorul modalitatilor online de plata.

Nu, doar cu plata card, oricare ar fi el. Nu ne deranjeaza.

Daca era format fizic cu siguranta, dar asa, fiind in format PDF, nu. Sa va spunem si de ce. Se poate salva, se poate urma si se poate trimite tuturor prietenilor fara nici un cost si nici un efort. Ganditi-va cat timp le-a luat ambasadorilor nostri sa poata face acest material.

Cu noi, nu cu prietenii. Ne puteti scrie pe instagram, acolo suntem activi zilnic. Va raspundem la orice intrebare.

[my-instagram-feed user_id=”17841408495906275″ skin_id=”21611″ links_new_tab=”1″]