Pretul de 30 de lei pe care il platiti este infim comparativ cu serviciile pe care le oferim. Va oferim un ebook in care am introdus un plan alimentar echilibrat pentru a slabi sanatos si rapid dar si acces intr-o comunitate plina de oameni faini care iti vor da o mana de ajutor in calatoria ce o incepi. Ebookul “Spune nu dietelor volumul 3” cu 50 de pagini il trimitem pe email in maxim 48 de ore de la comanda, alaturi de factura si link-ul grupului privat. Acesta se poate printa si se poate accesa de pe telefon (IOS/ANDROID), laptop sau tableta.

1. Partea alimentara de Nela Pricop

Planul alimentar pe care l-a facut ambasadorea noastra Nela Pricop, psiholog clinician si nutritionist din Constanta, este o abordarea pe o perioda nedeterminata cu risipa alimentara scazuta, in care se vor regasi retete echilibrate (mic dejun, pranz, cina, gustari), usor de pregatit (minim 5 minute, maxim 20 de minute), variate cu buget mediu. Nu este o dieta restrictiva, mesele se pot inlocui intre ele si se pot adapta, chiar a pregatit si o lista de cumparaturi. Accentul este pus pe educatie si hrana, nu pe infometare si pierderea in greutate extrem de rapida care poate aduce probleme reale intreg corpului. Prin intermediul alimentatiei vei scadea gradual procentul de grasime de pe brate, abdomen, coaspe si solduri, dar in tot acest timp vei capata incredere in tine, te vei simti mult mai bine si chiar iti vei regla tranzitul.

4. Suport nelimitat pe grup

In cadrul acestui grup organizat vom incerca impreuna sa aplicam regulile stilului de viata sanatos pentru a preveni viitoare probleme de sanatate si complexe.

  • suport 24/7;
  • raspunsul la intrebari in maxim 24 de ore;
  • monitorizarea se face doar pe grup;
  • clientii cu rezultate bune vor primi bonusuri;
  • fiecare membru poate face postari;
  • informatiile raman confidentiale;
  • oferim raspuns tuturor intrebarilor;
  • incurajam postarile pe grup;
  • lansam provocari periodic;
  • oferim cadouri lunare;

Ambsadorii si administratorii acestei comunitati activeaza in acest domeniu de 9 ani, timp in care au acumulat experienta si au ajutat multe persoanse sa isi schimbe stitul de viata. Locuiesc in Constanta si detin un cabinet de psiho-nutritie si clubul Luna Boutique Fitness.

Daca aveti intrebari la care nu gasiti raspuns in detaliile de mai sus, te rugam sa ne scri inainte sa cumperi e-book-ul. Te vom ajuta sa iei decizia cea buna, nu te grabi. Ne gasesti la romanaiamaisanatoasa@gmail.com

“Spune nu dietelor volumul 3” + suport nelimitat intr-un grup privat pe facebook.

“Spune nu dietelor volumul 3” + suport nelimitat intr-un grup privat pe facebook.

×