“Slăbește sănătos cu Nela Pricop”

Volumul “Slăbește sănătos cu Nela Pricop” reprezintă un plan alimentar bine pus la punct, foarte bine structurat, pe o perioadă de 30 de zile, conținând 40 de rețete pentru o dietă sănătoasă și echilibrată. Planul alimentar este conceput de psiho-nutriționistul Nela Pricop, iar acesta poate fi repetat 3 luni, datorită diversității zilnice. 

Nela are o vastă experiență în domeniu, având propriul cabinet deschis în urmă cu 10 ani. 

Mesele pe întreaga zi sunt gândite astfel încât să nu depășească mai mult de 1400 de calorii, segmentat în: mic-dejun, prânz, cină și gustări. 

În categoria planului alimentar veți găsi rețete pentru fiecare preparat în parte, cu gramaj și modalități de preparare.

Prețul pe care urmează să îl plătiți pentru acest ebook este infim comparativ cu informațiile valoroase pe care le veți găsi în acest eBook.

eBook-ul Slăbește sănătos cu Nela Pricop, cu peste 100 de pagini, îl trimitem pe email în maxim 48 de ore de la comandă, alături de factură. Acesta se poate printa și se poate accesa de pe telefon (IOS/ANDROID), laptop sau tabletă.

Pentru orice alte întrebări ne puteți contacta pe adresa de email romaniamaisanatoasa@gmail.com

Pret intreg 200,00 lei

În acest plan alimentar pentru adoptarea unui stil de viață sănătos veți găsi 40 de rețete pentru a slabi rapid și sănătos. Structura acestuia este bine pusă la punct, iar dacă veți respecta mesele pe care noi le-am introdus în acest eBook, sigur veți ajunge rapid și sănătos la numărul de kilograme dorit. Rezultatele sunt direct proporționale cu implicarea voastră în tot acest proces.

Transformări remarcabile ale clienților noștri

Vă prezentăm imagini trimise de clienții noștri care au cumpărat ebook-urile noastre anterioare și respectând recomandările oferite de noi au avut rezultate excepționale.

Atenție: în acest ebook regăsiți nu informații despre un regim strict, care v-ar ajuta pe termen scurt, ci noi oferim rețete menite să va schimbe stilul de alimentație pe termen lung. Mai jos regăsiți detalii. 

Să învățăm să mâncăm sănătos cu Nela Pricop

Planul alimentar este făcut de Nela Pricop, psiholog clinician și nutriționist. Acesta reprezintă o abordarea pe o perioadă nedeterminată cu risipă alimentară scăzută, în care se vor regăsi rețete echilibrate (mic dejun, prânz, cină, gustări), ușor de pregătit (minim 5 minute, maxim 20 de minute), variate, cu buget mediu. Nu sunt rețete restrictive, mesele se pot înlocui între ele și se pot adapta în funcție de preferința dumneavoastră.

Accentul este pus pe educație și hrană, nu pe înfometare și pierderea în greutate extrem de rapidă care poate aduce probleme reale întreg corpului. Prin intermediul alimentației vei scădea gradual procentul de grăsime de pe brațe, abdomen, coaspe și șolduri, dar în tot acest timp vei căpăta încredere în tine, te vei simți mult mai bine și chiar îți vei regla tranzitul.

Rezultatul cel mai bun al Nelei, a fost un tânăr din Constanța, minus 75 de kilograme într-un an și jumătate. 

Testimoniale

Dacă aveți întrebări la care nu găsiți răspuns în detaliile de mai sus, te rugăm să ne scrii înainte să cumperi e-book-ul. Te vom ajuta să iei decizia cea bună, nu te grăbi. Ne găsești la romanaiamaisanatoasa@gmail.com

[my-instagram-feed user_id=”17841408495906275″ skin_id=”21611″ links_new_tab=”1″]