Despre noi

In Septembrie 2018 ne-am dat seama ca pe Instagram Romania nu exita un cont prin care utilizatorii pot avea acces la informatii utile pe intelesul tuturor, asa ca am denumit contul “Romania mai sanatoasa”. Cum aveam nevoie de persoane cu experienta in domeniul nutritiei si al fitnrss-ului, am inceput colaborarea cu o familie din Constanta, care reprezinta stilul de viata sanatos de aproximstiv 12 ani, acestia sunt Dani Grigore si Nela Pricop, iar alaturi de ei am inceput aceasta calatorie.

In prima faza am realizat doat infografice despre stilul de viata sanatos, dat am realizat ca chiar daca postarile erau studiate si destul de esentiale, multi utilizatori aveau nevoie de mai mult.

In a doua faza a acestui proiect, cu ajutorul ambasadorilor nostri, instructorul de fitness Dani Grigore si psiho-nutritionistul Nela Pricop am gandit mai multe carti in format eletronic menite sa rezolve anumite probleme de baza in pierderea procentului de grasime, ba chiar schimbarea stilului de viata.

Cu toate ca pana acum avem 5 ebook-uri, inca nu am reusit sa acoperim lipsa tuturor informatiilor, dar misiunes noastra nu se termina aici, vom scoate periodic carti pentru a ajuta tot mai multe persoane.

Suntem aici sa va ajutam, trebuie sa ajungem in punctul de preventie.

Nela Pricop, psiho-nutritionist.

Nela Priocop Nutritionist

Imi practic meseria intr-un cabinet particular din Constanta. Am terminat Facultatea de psihologie si facultatea de psihopedagogie, fiind fizioterapeut cu experienta de 5 ani si psiho-nutritionist cu experienta de 7 ani.

Impreuna cu sotul meu, Dani Grigore, ne-am implicat in diferite proiecte, printre care si “Romania mai sanatoasa”, proiect care isi propune sa educe Romania de a adopta un stil de viata sanatos.

Tot impreuna am scris si 5 variante de eBook-uri, citite de multe persoane. Un rezultat cu care ne mandrim, insa nu vrem sa ne oprim aici, ci vrem sa crestem mai departe aceste proiecte, atat de dragi noua.

Dani Grigore, Instructor personal

Acum 11 ani am inceput sa lucrez ca si instructor personal la o sala de fitness din Constanta, urmanad sa promovez si sa imi deschid propriul business cativa ani mai tarziu.

Sunt fondator Luna Fitness Boutique, fitness manager, fondator program de remodelare corporala Constanta si bineinteles fondator “Romania mai sanatoasa”.

Impreuna cu sotia mea, Nela Pricop, am lansat 5 variante de ebook-uri special create pentru adoptarea unui stil de viata sanatos.

Dani Grigore Instructor personal
0
Vieți transformate
0
Membrii pe Instagram

Misunea noastra

Misiunea noastra este pe cât se poate de simpla.
Stim, nu putem schimba intr-un timp scurt gandirea si modul in care putem implementa un stil de viata sanatos, dar incercam pe cat posibil sa ajutam tot mai multe persoane.

Ne dorim sa cream cea mai tare comunitate venind in ajutul tuturor cu solutii practice de alimentatie si sport. Ebook-urile noastre sunt strcuturate astfel incat sa ajute pe oricine doreste sa isi schimbe stilul de viata cu informatii valoaroase.

[my-instagram-feed user_id=”17841408495906275″ skin_id=”21611″ links_new_tab=”1″]