TERMENE SI CONDITII

Reproducerea, distributia si orice alt tip de utilizare neautorizata a programului si/sau a elementelor sale componente sau a informatiei continute SUNT INTERZISE si se pedepsesc conform legii civile, contraventionale si penale.

Programul SPUNE NU DIETELOR este valabil pentru persoanele sănătoase si majore. Cei care suferă de diverse afecțiuni, intolerante ar trebui să ceară acordul medicului.

Îți recomand să consulți medicul înainte de a începe programul. Acesta ar trebui să știe care este starea ta de sănătate, istoricul medical și să te ajute să rezolvi eventualele incompatibilități. Acest program alimentar se ține pe PROPRIA RĂSPUNDERE. Se poate slăbi între 5-10 kilograme cu mențiunea că acest lucru variază, LA ORICE DIETA, in funcție de strictețea cu care urmați regimul, compozitia corporală, numarul de kilograme, istoricul de diete pe care-l aveți, nivelul de activitate fizică, vârsta etc.

Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul de a descarca si utiliza continutul numai pentru uzul personal si necomercial.

Preluarea de informatii de catre alte site-uri poate fi facuta, fara costuri, numai in limita a 500 de semne, dar fara a se depasi un sfert din continutul in cauza, cu obligatia utilizatorului de citare a sursei care va fi insotita de link catre site.

Accesul la prezentul site precum şi folosirea lui sunt permise numai în concordanţă Đu termenii şi condiţiile de mai jos şi cu legea statului român.

Daca utilizati produsele si serviciile oferite de site-ul www.ROMANIAMAISANATOASA.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Continuand sa utilizati site-ul, acceptati/sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in cele ce urmeaza:

ROMANIAMAISANATOASA  poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil, site-ul.

ROMANIAMAISANATOASA  poate limita accesul pe site ori la anumite parti din acesta. Totodata, ROMANIAMAISANATOASA poate limita accesul la anumite facilitati din site si poate aduce limitari de acces anumitor ID-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

Sunteţi de acord ca, prin exercitarea libertăţii proprii de decizie şi fără notificare sau răspundere faţă de dumneavoastră sau de orice terţ, ROMANIAMAISANATOASA  poate elimina imediat ID-ul dumneavoastră de utilizator, respectiv şterge sau îndepărta din site orice conţinut asociat cu ID-ul dumneavoastră de utilizator. Printre motivele unei asemenea eliminări se numără, fără insa a se limita, îmcălcarea prevederilor Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului.

ROMANIAMAISANATOASA  poate schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre dumneavoastra utilizatorii, societatea nefiind raspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest site.

Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe site.

Site-ul pe care l-ati accesat este un site internet care furnizeaza informatii si servicii ce fac obiectul acestor termeni si conditii.

Atunci cand accesati site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri personale legale. Mai exact va obligati sa:

a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/prin intermediul acestui site web;

b) nu veti permite/nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca site-ul pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintatoare, agresiva, defaimatoare, rasista etc;

c) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking/hacking sau a atacurilor de genul ͞negarea serviciului͟ (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;

Prin accesarea si utilizarea acestui Site declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati COMUNITATEA NOASTRA SRL  in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea Site-ului si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel ori provocata direct sau indirect de societate ca urmare a incalcarii/ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.

Site-ul www.ROMANIAMAISANATOASA.ro cat si continutul acestuia, sunt protejate de Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile pe teritoriul Romaniei.

Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera sub alta denumire, in parte ori in intreg, site-ul si/sau continutul acestuia.

Exploatarea este libera, sub conditia non-comercializarii si respectarii termenilor si conditiilor impuse de catre COMUNITATEA NOASTRA SRL Orice forma de copiere, stocare, modificare, comercializare si/sau transmitere a continutului site-ului este expres interzisa.

Este expres interzisa publicarea prin CD, DVD, alte suporturi magnetice sau de alta natura, a materialelor publicate pe site iar RMS nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea intregului ori a unei parti din continutul site-ului in orice mediu.

Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. Folositi informatiile prezentate pe site numai pentru informarea personala.

Datele personale furnizate vor putea fi prelucrate si utilizate de catre COMUNITATEA NOASTRA SRL si www.mobilpay.ro pentru comunicarea cu persoanele inregistrate si in scopuri statistice.

COMUNITATEA NOASTRA SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe site.

RETURNAREA PRODUSELOR
Prin natura lor, programul SPUNE NU DIETELOR se incadreaza in gama produselor care nu pot fi returnate.

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:

a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare;

b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;

c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;

d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;

e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;

f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;

MODALITATI DE PLATA
-Card bancar Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro), plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.

Plata va fi efectuata si procesata prin serviciul Plationline www.mobilpay.ro iar tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor cu denumirea ROMANIAMAISANATOASA

 

DIN MOMENTUL IN CARE PLATA VA FI EFECTUATA VETI PRIMI IN MAX 2 ZILE LUCRATOARE PE MAILUL INDICAT PROGRAMUL ͞

ACEASTA DIETA SE RECOMANDA PERSOANELOR MAJORE, CU DISCERNAMANT SI CU ACORDUL MEDICULUI!

PRIN ACHIZITIONAREA PRODUSELOR DE PE ACEST SITE UTILIZATORII DECLARA CA ISI CUNOSC DREPTUL DE ACCES SI RECTIFICARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL ASA CUM SUNT

REGLEMENTATE IN LEGEA 677/2001