Spune NU dietelor - volumul1

“Spune NU dietelor ” – volumul 1

În primul volum al ediției “Spune NU dietelor” regăsiți toate informațiile necesare pentru adoptarea unui stil de viață sănătos, pentru pierderea în greutate.

Ebook-ul oferă urmatoarele:

1.Elemente de bază pentru adoptarea unui stil de viață sănătos:

 • Deficitul caloric;
 • De câte calorii ai nevoie;
 • Ce sunt proteinele;
 • Ce sunt carbohidrații;
 • Ce sunt grăsimile;
 • Miscare;
 • Odihna;
 • Hidratare;

2. Un plan alimentar pe 30 de zile ce poate fi repetat 3 luni, datorita diversitatii zilnice. Acesta este conceput de psiho-nutritionistul Nela Pricop (fondatoare Luna Bistro #lovelyhealthyfood) cu o experienta de 9 ani in propriul cabinet inregistrat la Colegiul Psihologilor.

• explicat și cu ilustrații, segmentat pe zile. Sunt rețete simple, ușor de preparat (10-20 minute), și deloc costisitoare.

Spre exemplu, vă prezentăm meniul pe o zi:

Mic-dejun: Smoothie cu fructe de pădure și banană;
Gustare: un snack gustos;
Pranz: Wrap de curcan
Gustare: 5 căpșune
Cină: mini-pizza din vânătă

În categoria planului alimentati veți găsi si rețetele pentru fiecare preparat în parte, cu gramaj si modalitati de preparare.

3. Plan de antrenamente cu ilustrati explicat si pregatit de Dani Grigore, instructor fitness si fondator Luna Boutique Fitness. Ambasadorul nostru are 15 ani de experienta.

→ explicat și cu ilustrații, structurat pe cele 4 săptămâni;

 • încălzire
 • antrenamente
 • streching

Exercițiile le puteți face atât acasă, căt și la sală. Durata acestora poate fi de 30 si pana la 60 minute.

4.Cum vă resimțiți organismul după aceste schimbări

În acest capitol veți găsi informații pe care sigur nu le-ați mai citit despre cele mai importante organe ale corpului nostru;

Prețul pe care urmează să îl plătiți pentru acest ebook este infim comparativ cu informațiile valoroase pe care le veți găsi în acest eBook.

eBook-ul “Spune nu dietelor” volumul 1, cu peste 100 de pagini, îl trimitem pe email în maxim 48 de ore de la comandă, alături de factură. Acesta se poate printa și se poate accesa de pe telefon (IOS/ANDROID), laptop sau tabletă.

Pentru orice alte intrebari ne puteti contacta pe adresa de email romaniamaisanatoasa@gmail.com

Pret intreg 200,00 lei

Pret nou 50,00 lei

In acest ghid pentru adoptarea unui stil de viata sanatos veti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru sanatate, dar si pentru a slabi rapid si sanatos. Structura tuturor detaliilor este bine pusa la punct, iar daca urmati pasii pe care noi i-am introdus in acest eBook, sigur veti invata sa adoptati un stil de viata sanatos. Rezultatele sunt direct proportionale cu implicarea voastra in tot acest proces.

Transformari remarcabile ale clientilor nostri

Va prezentam imagini trimise de clientii nostri care au cumparat ebook-ul nostru “Spune NU dietelor” si care au respectat recomandarile oferite de noi in acest ebook.

Atentie: in acest ebook regasiti nu informatii despre un regim strict, care nu v-ar ajuta pe termen lung. Ci oferim informatii despre schimbarea stilului de viata, tips&tricks despre alimentatie, sport si informatii generale  despre sanatate. Mai jos regasiti detalii. 

Nela ne invata sa mancam sanatos

Planul alimentar este facut de Nela Pricop, psiholog clinician si nutritionist. Acesta reprezinta o abordarea pe o perioda nedeterminata cu risipa alimentara scazuta, in care se vor regasi retete echilibrate (mic dejun, pranz, cina, gustari), usor de pregatit (minim 5 minute, maxim 20 de minute), variate cu buget mediu. Nu este o dieta restrictiva, mesele se pot inlocui intre ele si se pot adapta. In eBook regasiti si o lista de cumparaturi.

Accentul este pus pe educatie si hrana, nu pe infometare si pierderea in greutate extrem de rapida care poate aduce probleme reale intreg corpului. Prin intermediul alimentatiei vei scadea gradual procentul de grasime de pe brate, abdomen, coaspe si solduri, dar in tot acest timp vei capata incredere in tine, te vei simti mult mai bine si chiar iti vei regla tranzitul.

Antrenamente cu Dani

Antrenamentul a fost structurat de amabsadorul nostru Dani Grigore, instructor fitness. Acesta contine antrenamente cu greutatea corpului, dar si cu greutati si accesorii.

Antrenamentele se pot face acasa, la sala, in aer liber si se pot adapta in functie de conditia fizica a fiecarui client.

In aceasta rubrica veti gasi executarea corecta a exercitiilor de baza, detalii despre febra, antrenament scris si detaliat, dar chiar si ilustratii pentru a intelege mai usor.

Trebuie sa stiti ca in prim proces, pierdeti procentul de grasime, urmand sa va tonifiati si ulterior sa ajungeti la forma dorita.

Regasiti si informatii generale

Informatiile din aceasta rubrica le-am oferit cu scopul de a prezenta bazele stilului de viata sanatos. Nu totul se rezuma la pierderea in greutatea sau la cresterea masei musculare. O abordare pe termen lung este baza stilului de viata echilibrat. Oferim educatie in limita cunostintelor si a resurselor pentru a intelege mai usor ce implica aceasta abordare. 

Adapteaza informatiile la viata ta si nu te indeparta de mediul social, traieste viata la fel de frumos, dar traieste sanatos.

Testimoniale

Daca aveti intrebari la care nu gasiti raspuns in detaliile de mai sus, te rugam sa ne scrii inainte sa cumperi e-book-ul. Te vom ajuta sa iei decizia cea buna, nu te grabi. Ne gasesti la romanaiamaisanatoasa@gmail.com