Spune NU dietelor - volumul3

“Spune NU dietelor” – volumul 3

Volumul 3 “Spune NU dietelor cuprinde 50 de pagini de rețete și sfaturi pentru a face  cumpărături echilibrate, atât din punct de vedere financiar, cât și în ceea ce privește alegerea potrivită a alimentelor. 

Volumul cuprinde un întreg plan alimentar, pe 30 de zile ce poate fi repetat 3 luni, datorită diversității zilnice. Acesta este conceput de psiho-nutritionistul Nela Pricop (fondatoare Luna Bistro #lovelyhealthyfood) cu o experiență de 9 ani în propriul cabinet înregistrat la Colegiul Psihologilor.

Bineînțeles, planul alimentar este explicat și cu ilustrații, segmentat pe zile. Sunt rețete simple, ușor de preparat (10-20 minute), și deloc costisitoare.

Mesele dintr-o zi, nu trebuie să depășească maximum 1200 de calorii, iar ca și exemplu vă prezentăm mesele dintr-o zi din volumul 3 “Spune NU dietelor”:

Mic-dejun: Budincă de chia kiwi;
Gustare: 20 de grame de migdale crude;
Prânz: Muschiuleț de porc cu salată de primăvară;
Gustare: 1 cutie brânzică cottage cu 3,5% grăsimi;
Cină: Supă cremă de roșii cu cu ardei copt și quinoa;

În categoria planului alimentar veți găsi si rețetele pentru fiecare preparat în parte, cu gramaj si modalitati de preparare.

Prețul pe care urmează să îl plătiți pentru acest ebook este infim comparativ cu informațiile valoroase pe care le veți găsi în acest eBook.

eBook-ul “Spune nu dietelor volumul 3, cu peste 50 de pagini, îl trimitem pe email în maxim 48 de ore de la comandă, alături de factură. Acesta se poate printa și se poate accesa de pe telefon (IOS/ANDROID), laptop sau tabletă.

Pentru orice alte întrebări ne puteți contacta pe adresa de email: romaniamaisanatoasa@gmail.com

Pret intreg 200,00 lei

Pret nou 50,00 lei

In acest ghid pentru adoptarea unui stil de viata sanatos veti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru sanatate, dar si pentru a slabi rapid si sanatos. Structura tuturor detaliilor este bine pusa la punct, iar daca urmati pasii pe care noi i-am introdus in acest eBook, sigur veti invata sa adoptati un stil de viata sanatos. Rezultatele sunt direct proportionale cu implicarea voastra in tot acest proces.

Transformari remarcabile ale clientilor nostri

Va prezentam imagini trimise de clientii nostri care au cumparat ebook-ul nostru “Spune NU dietelor” si care au respectat recomandarile oferite de noi in acest ebook.

Atentie: in acest ebook regasiti nu informatii despre un regim strict, care nu v-ar ajuta pe termen lung. Ci oferim informatii despre schimbarea stilului de viata, tips&tricks despre alimentatie, sport si informatii generale  despre sanatate. Mai jos regasiti detalii. 

Nela ne invata sa mancam sanatos

Planul alimentar este facut de Nela Pricop, psiholog clinician si nutritionist. Acesta reprezinta o abordarea pe o perioda nedeterminata cu risipa alimentara scazuta, in care se vor regasi retete echilibrate (mic dejun, pranz, cina, gustari), usor de pregatit (minim 5 minute, maxim 20 de minute), variate cu buget mediu. Nu este o dieta restrictiva, mesele se pot inlocui intre ele si se pot adapta. In eBook regasiti si o lista de cumparaturi.

Accentul este pus pe educatie si hrana, nu pe infometare si pierderea in greutate extrem de rapida care poate aduce probleme reale intreg corpului. Prin intermediul alimentatiei vei scadea gradual procentul de grasime de pe brate, abdomen, coaspe si solduri, dar in tot acest timp vei capata incredere in tine, te vei simti mult mai bine si chiar iti vei regla tranzitul.

Rezultatul cel mai bun al Nelei, a fost un tanar din Constanta, minus 75 de kilograme intr-un an si jumatate. 

Testimoniale

Daca aveti intrebari la care nu gasiti raspuns in detaliile de mai sus, te rugam sa ne scrii inainte sa cumperi e-book-ul. Te vom ajuta sa iei decizia cea buna, nu te grabi. Ne gasesti la romanaiamaisanatoasa@gmail.com