Romania mai sanatoasa retete de post

Retete de post

Volumul “Rețete de post” pregătit de Nela Pricop psiho-nutritionist, vine în ajutorul celor ce postesc de Paște, de Crăciun sau în orice altă perioada, astfel încât pe perioada aceasta să nu crească procentul de grăsime din cauza execesului de carbohidrați și lipsei de proteină animală. În planul alimentar de post veți găși multe preparate care acoperă necesarul de nutrienți esențiali pe întreaga perioada a postului.

Până să scoatem spre vânzare acest ebook, am făcut o analiză pe o perioadă de 30 de zile pentru a ne da seama de plusurile și minusurile planului alimentar. Am realizat că toți clienții au slăbit, ba chiar nu s-au înfometat și au înțeles mai bine că postul nu se rezumă doar la produse făinoase sau cartofi.

În cele 90 de pagini gășiți rețete gustoase, sănătoase și ușor de preparat, gândite astfel încât să acopere toate nevoile.

Cuprinsul ebook-ului este următorul:

  • Introducere
  • Mic-dejun:

BUDINCA DE CHIA, MANGO SI BANANA

Cum se prepara?

Intr-un pahar sau chiar borcanel adaugati 5-6 linguri cu varf de
seminte de chia, ½ banana si 150-200 ml lapte vegetal la alegere, de preferat unul fara continut de zahar, cateva cubulete de mango
si optional cateva frunze de menta. Aceasta reteta se lasa peste noapte la frigider si se consuma a doua zi.

  • Pânz

SUPA-CREMA DE DOVLEAC

Cum se prepara?

Luati un 1 dovleac mai mic, curatati-l de coaja si seminte, apoi il taiati
cubulete. Puneti cubuletele de dovleac intr-o tava de cuptor, adaugati
peste 1 lingur aulei de masline, un praf de sare de mare, fulgi de ardei
iute sau piper, crengute de rozmarin sau cimbru. Tot in tava adaugati 1
capatana de usturoi taiata in 4 si stropita cu ulei de masline. Coaceti
dovleacul si usturoiul la 180 de grade timp de 20-35 de minute in functie de cuptor. Dupa ce se raceste dovleacul, il pasati impreuna cu usturoiul, 1litru de supa de legume, 2 linguri de ulei de masline. In bol adaugati un 1 lingura de seminte de dovleac si cateva felii de rosii uscate.

  • Cină

SALATA DE IARNA CU QUINOA SI RODIE

Cum se prepara?

Intr-o farfurie adanca adaugati 2-3 maini de spanac tanar sau ruccola, 1 avocado taiat felii, 1 pumn de rosii cherry, ½ grepfruit curatat de membrana, 1 mana de alune de padure sau nuci pecan, ½ rodie, 1 cana de quinoa fiarta. Adaugati un dressing facut dintr-o lingura de ulei de masline, sucul de la jumatate de portocala, 1 lingura seminte de susan.

  • Dezlegări la peste

SANDVICI CU TON SI MASLINE

Cum se prepara?

Luati 2 felii de paine integrala si le coaceti fie in tigaie, fie in cuptor, fie la toaster,apoi adaugati cateva frunze de salata verde, continutul unei
conserve mici de ton din care ati scurs uleiul de masline, cateva masline verzi fara samburi, sucul unei jumatati de lamaie, putin marar proaspat tocat, optional puteti adauga rosii uscate si fulgi de ardei.

  • Gustări

Migdale crude/nuci/caju
14-15 bucati din fiecare au aproximativ 100 calorii si
contin o gamă bogată de minerale și vitamine precum
fier, fosfor, potasiu, magneziu, iod, vitaminele A, B, C, E
şi P, dar și peste 20 de aminoacizi, grăsimi nesaturate şi proteine.
Cartea în format electronic/pdf “Rețete de post” îl trimitem pe email în maxim 48 de ore de la comandă, alături de factură.
Acesta se poate printa și se poate accesa de pe telefon (IOS/ANDROID), laptop sau tabletă. După ce primiți emailul va recomandăm să salvați documetul pentru a îl folosi și pe viitor.

Pret intreg 50,00 lei, pret redus 25 lei

Numele meu este Nela Pricop, sunt psiho-nutritionist si m-am gandit sa-ti vin in ajutor pe perioada postului cu cateva retete delicioase gandite special pentru tine. Postul are valenţe curative, nu numai în ceea ce priveşte corpul, dar şi psihicul, sufletul şi chiar spiritul. Postul adevarat este despre suflet, nu despre mancare fara gust, asa ca va invit sa puneti cate o farama de suflet in tot, in mancare, in ganduri, in vorbe, in fapte.
Ganduri bune, Nela.

Nela Priocop Nutritionist

Nela ne invata retete de post

De-a lungul anilor petrecuti in cabinet am observat cat de plictisitoare si deloc calitativa era alimentatia de post a persoanelor cu care lucram.
Pe toata perioada postului se bazau doar pe cateva alimente, zacusca, mancaruri pe baza de cartof, fasole, orez, pateu vegetal, margarina si multe produse de panificatie. Insa cu totii stim ce efecte negative au aceste produse asupra
organismului.

Testimoniale

Daca aveti intrebari la care nu gasiti raspuns in detaliile de mai sus, te rugam sa ne scrii inainte sa cumperi e-book-ul. Te vom ajuta sa iei decizia cea buna, nu te grabi. Ne gasesti la romanaiamaisanatoasa@gmail.com