Spune Nu dietelor pentru vegetarieni

“Spune NU dietelor” pentru vegetarieni

Volumul pentru vegetarieni “Spune NU dietelor este ideal pentru persoanele vegetariene, care doresc să își îmbunătățească modul de viață, de a se alimenta și nu numai.

Acest volum adresat vegetarienilor cuprinde 3 capitole, cu urmatoarele informații:

1.Informații generale cu privire la adoptarea unui stil de viață sănătos, schimbările care apar atunci când ne hotărâm să avem mai multa grijă de corpul nostru:

 • Vegan vs. vegetarian
 • Ce înseamnă să trăiești sănătos?
 • Ce înseamnă un stil de viață sănătos?
 • Ce este un deficit caloric
 • Necesarul caloric zilnic
 • Rata metabolismului bazal
 • Cum se stabilim targetul?
 • De ce este important să ne hidratăm
 • Ce sunt macronutrienții
 • Ce avantaje ne aduce un stil de viață sănătos

 Un plan alimentar pentru vegetarieni pe 30 de zile ce poate fi repetat 3 luni, datorită diversității zilnice. Acesta este conceput de psiho-nutritionostul Nela Pricop (fondatoare Luna Bistro #lovelyhealthyfood) cu o experienta de 9 ani în propriul cabinet inregistrat la Colegiul Psihologilor.

• explicat și cu ilustrații, segmentat pe zile. Sunt rețete simple, ușor de preparat (10-20 minute), și deloc costisitoare.

Spre exemplu, vă prezentăm meniul pe o zi:

Mic-dejun: Banană la tigaie cu nuci;
Gustare: un pahar de kefir;
Pranz: Halloumi în sos roșu de dovlecel;
Gustare: 1-2 prune;
Cină: conopidă coaptă în sos de iaurt;

În categoria planului alimentati veți găsi si rețetele pentru fiecare preparat în parte, cu gramaj si modalitati de preparare.

În plus, capitolul conține și sfaturi pentru o listă de cumpărături corectă și echilibrată.

3. Plan de antrenamente cu ilustrati explicat si pregatit de Dani Grigore, instructor fitness si fondator Luna Boutique Fitness. Ambasadorul nostru are 15 ani de experienta.

În acest capitol, realizat cu ilustrații și multe explicații, veți învăța să realizați corect și eficinet, o multitudine de exerciții, precum:

 • Flotări
 • Genuflexiuni
 • Fondări
 • Plank sau planșa
 • Febra musculară
 • Sfaturi antrenament
 • Încălzirea
 • Stretching
 • Alte antrenamente

Exercițiile le puteți face atât acasă, căt și la sală. Durata acestora poate fi de 30 si pana la 60 minute.

Prețul pe care urmează să îl plătiți pentru acest ebook este infim comparativ cu informațiile valoroase pe care le veți găsi în acest eBook.

eBook-ul “Spune nu dietelor volumul 2, cu peste 100 de pagini, îl trimitem pe email în maxim 48 de ore de la comandă, alături de factură. Acesta se poate printa și se poate accesa de pe telefon (IOS/ANDROID), laptop sau tabletă.

Mai multe detalii despre el puteți găsi în linkul alăturat:
https://lunaboutiquefitness.ro/despre-dani-grigore/

Pentru orice alte intrebari ne puteti contacta pe adresa de email romaniamaisanatoasa@gmail.com

Pret nou 50,00 lei

Pentru a evita orice fel de confuzie, mentionam faptul ca planul alimentar destinat vegetarienilor contine peste, lactate, oua si fructe de mare.

In acest ghid pentru adoptarea unui stil de viata sanatos veti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru sanatate, dar si pentru a slabi rapid si sanatos. Structura tuturor detaliilor este bine pusa la punct, iar daca urmati pasii pe care noi i-am introdus in acest eBook, sigur veti invata sa adoptati un stil de viata sanatos. Rezultatele sunt direct proportionale cu implicarea voastra in tot acest proces.

Transformari remarcabile ale clientilor nostri

Va prezentam imagini trimise de clientii nostri care au cumparat ebook-ul nostru “Spune NU dietelor” si care au respectat recomandarile oferite de noi in acest ebook.

Atentie: in acest ebook regasiti nu informatii despre un regim strict, care nu v-ar ajuta pe termen lung. Ci oferim informatii despre schimbarea stilului de viata, tips&tricks despre alimentatie, sport si informatii generale  despre sanatate. Mai jos regasiti detalii. 

Nela ne invata sa mancam sanatos

Planul alimentar este facut de Nela Pricop, psiholog clinician si nutritionist. Acesta reprezinta o abordarea pe o perioda nedeterminata cu risipa alimentara scazuta, in care se vor regasi retete echilibrate (mic dejun, pranz, cina, gustari), usor de pregatit (minim 5 minute, maxim 20 de minute), variate cu buget mediu. Nu este o dieta restrictiva, mesele se pot inlocui intre ele si se pot adapta. In eBook regasiti si o lista de cumparaturi.

Accentul este pus pe educatie si hrana, nu pe infometare si pierderea in greutate extrem de rapida care poate aduce probleme reale intreg corpului. Prin intermediul alimentatiei vei scadea gradual procentul de grasime de pe brate, abdomen, coaspe si solduri, dar in tot acest timp vei capata incredere in tine, te vei simti mult mai bine si chiar iti vei regla tranzitul.

Rezultatul cel mai bun al Nelei, a fost un tanar din Constanta, minus 75 de kilograme intr-un an si jumatate. 

Antrenamente cu Dani

Antrenamentul a fost structurat de amabsadorul nostru Dani Grigore, instructor fitness. Acesta contine antrenamente cu greutatea corpului, dar si cu greutati si accesorii.

Antrenamentele se pot face acasa, la sala, in aer liber si se pot adapta in functie de conditia fizica a fiecarui client.

In aceasta rubrica veti gasi executarea corecta a exercitiilor de baza, detalii despre febra, antrenament scris si detaliat, dar chiar si ilustratii pentru a intelege mai usor.

Trebuie sa stiti ca in prim proces, pierdeti procentul de grasime, urmand sa va tonifiati si ulterior sa ajungeti la forma dorita.

Regasiti si informatii generale

Informatiile din aceasta rubrica le-am oferit cu scopul de a prezenta bazele stilului de viata sanatos. Nu totul se rezuma la pierderea in greutatea sau la cresterea masei musculare. O abordare pe termen lung este baza stilului de viata echilibrat. Oferim educatie in limita cunostintelor si a resurselor pentru a intelege mai usor ce implica aceasta abordare. 

Adapteaza informatiile la viata ta si nu te indeparta de mediul social, traieste viata la fel de frumos, dar traieste sanatos.

Testimoniale

Daca aveti intrebari la care nu gasiti raspuns in detaliile de mai sus, te rugam sa ne scrii inainte sa cumperi e-book-ul. Te vom ajuta sa iei decizia cea buna, nu te grabi. Ne gasesti la romanaiamaisanatoasa@gmail.com