You are currently viewing Copiilor le plac cruditățile
Romania mai santoasa

Copiilor le plac cruditățile

Copiii, încă din pruncie, știu ce este sănătos și bun pentru ei. Să nu ne spuneți că nu ați observat până acum că le plac cruditățile.

Ați auzit foarte bine, copiilor le plac cruditățile. Mamele sunt acelea care se străduiesc să prepare mâncare cât mai sofisticată, considerind că dacă îi hrănesc cu alimente crude nu au grijă de ei. Aceasta este o mare greșeală. Dragi mame, dacă vreți să asigurați copiilor o sănătate bună pe termen lung, aveți grijă să mănânce cât mai sănătos, asta însemnând alimente crude, naturale, ecologice și fără aditivi chimici.

Produsele crude furnizează organismului fibre, calciu, fier, potasiu și alte componente ale funcționarii sănătoase a organismului, iar o dietă cu alimente crude pentru copilul tău îl poate ajuta să pună o bază bună pentru sănătate în viitor.

De ce oare oamenilor nu li se explică acest lucru, ce anume trebuie să mănânce? Din păcate viața noastră a ajuns să fie influențată de interesele economiei de piață și bolnavii constituie o sursă de venituri pentru cei sănătoși, dar paradoxal, cei sănătoși devin din ce în ce mai puțini!

Leave a Reply